WORKSHOP SCHILDEREN

Lijkt het je leuk om een x te schilderen, maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je al de nodige ervaring en wil je graag nieuwe technieken leren, kom dan gezellig een dag schilderen in Het Heerenhuis. Tijdens de workshop ben je de hele dag lekker bezig met schilderen, leer je diverse technieken en wordt je persoonlijk begeleid om een heel eigen schilderij te maken.

Een schilderij maken is ontzettend leuk en ontspannend om te doen, je bent even helemaal in je eigen wereld en alleen bezig om wat moois te creeren, ga op ontdekkingstocht en sta versteld van jezelf !

In een klein gezelschap van maximal 6 personen, is er voldoende aandacht voor iedereen en krijg je persoonlijke begeleiding op je eigen niveau. Hierdoor is een workshop geschikt voor beginners en gevorderden en is ervaring helemaal niet per se nodig. We gaan samen de uitdaging aan en zorgen dat je eind van de dag met een prachtig eigen schilderij naar huis gaat.

Kortom een gezellig leerzaam en inspirerende dag, en met een mooi schilderij naar huis !

Je kunt je alleen of samen met vrienden / collega’s / zussen / inschrijven op de onderstaande datums, eventueel voor een eigen groep van 6 personen kunnen we in overleg ook een andere datum prikken.


DAGINDELING

10.00 uur
We beginnen met een lekker bakkie Koffie met wat lekkers. Ondertussen gaat iedereen bepalen wat hij/zij wil maken, en zoekt iedereen een onderwerp naar keuze. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig om ideeën op te doen, maar uiteraard kan je zelf wat voorwerk doen en een eigen afbeelding ter inspiratie meenemen. Doel is wel om er iets ” eigens” van te maken. Samen bekijken we wat haalbaar is.

Als iedereen weet wat hij/zij wil maken gaan we aan de slag in het atelier. We schilderen op een doek van 60×80, maar er zijn ook grotere doeken (tegen meerprijs) aanwezig, op de dag zelf kan je bepalen welk formaat het beste geschikt is.

12.30 uur.
We nemen even afstand van ons werk en gaan heerlijk uitgebreid lunchen.Onze Anny heeft de tafel gedekt met heerlijke broodjes en er staat een heerlijk soepje voor ons klaar.

Na de lunch gaan we verder waar we gebeleven waren en kijken weer met een frisse blik naar ons werk, we zetten de puntjes op de i en werken aan de laatste fase van ons schilderij.

15.30 uur.
Als iedereen klaar is en tevreden met het eindresultaat gaan we alle schilderijen nog even bespreken. Onder het genot van een glaasje wijn zien we wat iedereen gemaakt heeft en kijken we terug op een inspirerende dag.

Eind van de dag ga je met je eigengemaakte prachtige schilderij naar huis !


KOSTEN

De kosten voor een workshop bedragen € 125,00 per persoon.
Dit is inclusief doek ( 60×80 ) en materiaal, koffie/thee en lunch.

( Eventueel groter doek tegen meer prijs )

Ben je geïnteresseerd en heb je zin in een gezellige creatieve dag meld je dan aan via: info@galeriehetheerenhuis.nl.

Vanwege de maatregelen omtrent het corona virus zijn wij even gestopt met het geven van de  schilderworkshops, (wij kunnen de 1.5 mtr in het atelier helaas niet handhaven )
We hopen in het najaar  weer te kunnen starten en houden u via de site en social media op de hoogte.
In de tussentijd,….. blijf creatief en stay safe !


INSCHRIJVEN WORKSHOPS