Het Heerenhuis

Het Heerenhuis 

Het karakteristieke herenhuis aan de Heereweg 137 is de plek waar Caroline Glas woont en werkt. Deze sfeervolle omgeving in Lisse is de plek waar Caroline schildert en en waar haar kunstwerken zich stap voor stap ontwikkelen tot complete unieke doeken. Het monumentale pand is een prachtige lokatie om haar werk te komen bewonderen.

Wanneer u vantevoren even belt bent u altijd welkom om een kijkje te nemen in het atelier.                                                                               Op Vrijdag en Zaterdag staat de deur ook vaak open zodat u rustig even binnen kunt wandelen, U bent van Harte Welkom !

# Tevens wordt er ook werk van Caroline aangeboden door o.a The House of Art in Laren, en Galerie De salon in de 9 straatjes in   Amsterdam

Ook verzorgt Caroline regelmatig schilder workshops in het atelier achter de galerie, zie voor meer informatiie hierover in de menubalk " Workshops "

 

Galerie het Heerenhuis, Caroline Glas
 

Kunst weerspiegelt jouw persoonlijkheid in je huis.

Door kunst te kopen en je huis mee te verfraaien, laat je jouw karakter zien in je leefomgeving. Kunst kan de manier zijn om kleur en persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur . Het verandert direct de hele sfeer in je huis en kan echt het verschil maken tussen een huis en een thuis.

Het is altijd mogelijk om een schilderij " op zicht " thuis op te hangen, zo kan je rustig bekijken of de kleuren en/of het formaat wel echt passen in de omgeving.

Voor vragen of een bezichtiging neem graag vrijblijvend contact op met Caroline, info@galeriehetheerenhuis.nl of 06-20237803